Stress? nee, nog niet!

Nee, echt stress is er (nog) niet maar we merken wel dat we richting het einde van de bouw periode aankomen., en er moet nog altijd veel laatste puntjes op de i gezet worden. Maar daar hebben we nog iets meer dan een week voor dus we hebben nog alle vertrouwen erin. En komend weekend kunnen we volledig bouwen!

De afgelopen week is er weer op alle fronten hard gewerkt en er zijn ook weer punten die afgestreept kunnen worden. Zo hangt de klok achter tussen de pilaren, zit de beweging in de kop er al goed in, zijn alle kootjes uit piepschuim gesneden en zijn de planken op de trappen gelegd zodat er veilig overheen gelopen kan worden. De haren van de apenkop is ook al een heel eind gevorderd zoals je hierboven kan zien en hebben de constructiemannen de wagen zwevend gekregen de touwen zijn allemaal verwijderd) 

Wat is er nu zoal nog te doen: er moet nog redelijk veel gekartond worden, details moeten worden aangebracht, de voeten van de aap worden gemonteerd en dan niet te vergeten moet alles nog geplakt worden. Er zal ook een begin gemaakt worden met het intekenen van de wagen.

Ook op het veld is er nog volop werk en na een flinke levering afgelopen week zal er komende week helaas een kleine levering aan zundert zijn, maar dat betekend wel dat we voor ons eigen weekend mooie grote bloemen hebben staan. Ik hoop komende week nog een verslag online te kunnen plaatsen met enkele foto’s maar hou vooral onze facebook pagina in de gaten.

Geef een reactie