Ook in het oranje is ie mooi

Weer een weekje verder en dus dichter bij het weekend van het jaar. De hele week lekker kunnen werken met flink wat bouwers en dus weer volop vorderingen te zien op de wagen. Tevens hebben we bezoek gehad van de Efteling , CDA, Crescendo en buurtgenoten die we de nodige uitleg hebben gegeven en waar we complimenten voor terug kregen, daar doen we het al voor!

deel van de schuur en schaaf ploeg

Wat is er de afgelopen week zoals gebeurd? Vooral de piepschuim platen zijn te voorschijn gehaald.  Zo is er van het piepschuim de klok gemaakt, de voeten van de aap en is er een begin gemaakt aan de invulling van de manden(oa. stokbroden). Er zijn een paar echte kunstenaars die schuren en schaven tot ze een ons wegen, spreekwoordelijk dan toch in ieder geval :), en het resultaat mag er tot op heden zijn. Alleen de kantinedames zijn er minder blij mee.

Er wordt ondertussen driftig geplakt over de gehele wagen. Dit gaat wel in zo’n tempo dat de plakploeg zelfs al de eerste kleurenblaadjes ( laatste laag) heeft aangebracht op de aap, wat weer een heel leuk effect geeft! ook wordt er nog volop gelast aan de constructie, trein en apenkop waar ook een beweging aan toegevoegd wordt wat weer een leuke toevoeging is aan de wagen. 

Het veld heeft inmiddels zijn eerste levering ook gedaan en dat viel niet tegen. Ondanks dat het op woensdagochtend geplukt moest worden waren er een 15tal paar handen van Reisvenne Oranje en Dommeldal. Komende week een nieuwe levering met naar verwachting nog meer kratten. Dus wie tijd heeft: woensdagavond vanaf 18:00 en donderdagmorgen vanaf 10:00 kan je mee plukken !

Geef een reactie