ONTWERP 2018: IL DIVINO – MICHELANGELO

Afgelopen donderdag is het nieuwe ontwerp van ons buurtschap gepresenteerd aan het publiek tijden de Hemelse sferen in Valkenswaard. Achter in de tuin van de Du Commerce waren alle buurtschappen vertegenwoordigd met een tekening en stonden er 2 maquette’s waaronder die van onze ontwerper: Ad van der Palen. Velen uren heeft hij er aan besteed met als gevolg een geweldig ontwerp waar we (vooral) het prikweekend een enorme grote uitdaging te wachten staat. 

In november 2017 werd bekend dat we 2 titels uit het verleden kregen waarvan we een nieuwe wagen moesten maken. Dus geen namaak maar een eigen variant van de wagen. Wij hebben gekozen om als thema de wagen van Buurtschap Hazestraat uit 1989 te pakken: Michelangelo, een man zijn werk. Wij hebben daar onze eigen variant op gemaakt met als titel: IL DIVINO – MICHELANGELO. En in de video hieronder zie je een kort filmpje van de maquette.

 

Inmiddels zijn we al begonnen met het verzamelen van materialen en zijn de eerste bouwtekeningen ook al klaar zodat we waarschijnlijk op korte termijn al kunnen gaan beginnen op de maandagavonden.

Geef een reactie