Nieuw bloemenveld in gebruik

Het bloemenveld, elk jaar weer zijn er andere “problemen”. Dan krijgen we te maken met moeder natuur(hagelbuien), dan zijn er weer konijnen die de planten opvreten maar afgelopen december kregen we met heel andere probleem te maken. Het stuk grond waar we de laatste jaren op stonden konden we niet nogmaals pachten en met zeer veel spoed moesten we op zoek naar een ander veld.

Dat bleek achteraf gemakkelijk gezegd dan gedaan maar ongeveer 3 weken voor het knollen zetten konden we een stukje grond in bruikleen krijgen maar daar was al jaren niks meer aan gedaan dus hij moest nog gebruiksklaar gemaakt worden. Na 3 zaterdagen was het veld zo goed en zo kwaad als het kon klaar om de knollen de grond in te doen en zo geschieden.

 

Na jaren met een tractor de knollen geplant te hebben, was het weer even wennen om het met de hand te moeten zetten. Dit waren we al van plan maar stuk grond is ook niet te bereiken met een tractor dus we hadden geen andere oplossing. Na een goeie dag werken zatten alle knollen erin en nu moet moeder natuur zijn gang gaan. Maar zoals je hieronder kan zien zijn de eerste planten al zichtbaar 🙂

Geef een reactie