Laat de bloemen maar komen!

De laatste update voor het prikweekend! eindelijk is het zover, we kunnen weer gaan prikken en zorgen dat de wagen de finishing touch krijgt voor de parade van komende zondag. Alleen nog even 250.000 bloemen erop prikken πŸ™‚

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de laatste details en het intekenen van de wagen. Maar de laatste week is er weer ontzettend veel werk verricht. Alles is dichtgezet met karton en gelijk paar lagen papier erop. Zeker afgelopen weekend is er flink gas gegeven, beide dagen maar dan 30 paar handjes aan het werk in de tent. En zondag nog lekker BBQ om het laatste bouwweekend af te sluiten.

Hoe ziet het schema voor komend weekend eruit? Nou om te beginnen gaan we donderdag om 18:00 onze eigen veld plukken. Dus vanavond zal er al voorgeprikt kunnen worden maar dat is nog maar een klein beetje. Morgenvroeg wordt de tent opgeruimd zodat om 15:00 bij de eerste verdeling de grootste partij bloemen binnen kunnen en er dan een flinke start gemaakt kan worden met het prikken van de wagen.

We prikken om vrijdag normaal gesproken door tot 01:00. De volgende morgen is om 08:00 het prikontbijt. Een goeie bodem leggen om Β de prikdag/nacht door te komen. Nu gaan we door tot de wagen dicht zit. Je begrijpt natuurlijk….iedereen die tijd over heeft kan komen helpen. er is altijd iets te doen en we kunnen jullie hulp goed gebruiken.

dus tot in de tent en mocht dit nu niet lukken zien we je graag zondag op het parcours, het schijnt goed weer te worden πŸ™‚

Een gedachte over “Laat de bloemen maar komen!

  1. Als gast van mijn nichtje Annemieke Stetter vind ik het erg leuk om dit jaar mee te mogen helpen met het steken van de bloemen op de prachtige wagen.
    Diep respect voor alle mensen die het geweldige kunstwerk in elkaar zetten.
    Mooi teamwerk!

Geef een reactie