Karton vliegt erop!

Nog 4 en halve week tot we mogen pronken met onze wagen, het begint toch wel dichterbij te komen maar dat kan ook wel! De bouw vordert namelijk zo goed dat je nu toch wel echt de contouren ziet van de wagen. Het frame stond er grotendeels al, maar nu het karton er tegenaan vliegt zie je de brutale aap tevoorschijn komen.

zijaanzicht van de brutale aap

 

Wat is er deze week allemaal klaar gespeeld in die groene tent. De trein is voor een gedeelte geplaatst maar hier moet nog wel wat laswerk verricht worden om deze als klaar te beschouwen. Ook moet deze nog verstevigd worden, want op die 4 spijltjes kan die niet rondgaan straks :).

restaurant in het karton

Ook het plateau op de rug van de aap is klaar incl de gesp en aan 1 kant is deze ook al gelijk dicht met karton net als het restaurant bovenop de rug van de aap. Kortom er is weer veel gebeurd en komende week komen de eerste vakantiegangers weer terug dus dan kan het nog beter opschieten. Ook wordt er volgende week voor het eerst geplukt (voor sint jans klooster) en dit jaar kunnen we hulp gebruiken om te plukken. Verwachting is dat er tientallen kisten vanaf gehaald kunnen worden. Beetje afhankelijk van het weer natuurlijk. We houden jullie op de hoogte wat betreft tijdstip van het plukken.

Geef een reactie