“Ik geef de pen door” aan Dennis Raaymakers

dennisr_2In de rubriek: “ik geef de Pen door”… stellen de verschillende leden van ons buurtschap zich voor. In de laatste “ik geef de pen door”… was Kimberley degene die bepaalde dat Dennis zich in de volgende “Ik geef de pen door”.. zich mocht voorstellen. Nu is het dan zo ver!

 Na de laatste “Ik geef de pen door” werd ik door Kimberley naar voren geschoven om dit te mogen doen. Dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk dus bij deze ga ik mijzelf aan jullie voorstellen!

Ik ben Dennis Raaijmakers, 27 jaar oud en sinds 1997 actief bij ons mooie buurtschap. Niet alleen in de bouw van de wagem steek ik mijn handen uit de mouwen, ook ben ik lid van de activiteitencommissie binnen Dommeldal. Zo probeer ik er met mijn mede commissie leden alles voor te doen om de club gezellig en bij elkaar te houden ook buiten het bouw seizoen.dennisr_groot

Bij Dommeldal een wagen mogen bouwen is alsof je elke avond in je eigen huiskamer zit, vertrouwd met heel veel plezier.

Tijdens het bouwen van de wagen houdt ik me vooral in het begin bezig met het lassen van onderdelen en naar mate de bouw vordert ook met het kartonnen van de wagen. In het prikweekend ben ik meestal een van de leden die zich mag bemoeien met het halen van de bloemen maar ik zal er natuurlijk ook voor zorgen dat er een beetje extra plezier wordt toegevoegd in de tent.
gerard_bots3Bij mij staat gezelligheid hoog in het vaandel en dat is iets wat dit clubje mensen goed begrijpt. Corsobouwen geeft mij het gevoel dat ik op een hele andere manier bezig ben dan op mijn werk maar toch iedere avond met een tevreden blik kan terug kijken op de dingen die er diezelfde avond weer zijn gebeurd. Tot slot wil ik nog graag aan jullie vertellen wat voor mij de mooiste wagen is waar ik ooit aan mee heb mogen bouwen: Onder stoom!dennisr_4

En het laatste wat mij dan nog rest is de pen door te geven en die zal de volgende keer gaan naar… Stefan Liefrink

Geef een reactie