“Ik geef de pen door ” aan Eline

 

In de rubriek: “ik geef de Pen door”… stellen de verschillende leden van ons buurtschap zich voor. In de laatste “ik geef de pen door”… was Ronald degene die bepaalde dat Eline Stals-Geraetszich in de volgende “Ik geef de pen door”.. zich mocht voorstellen. Nu is het dan zo ver!

 

Ik kreeg dit keer de pen door van Ronald.. Bedankt he!..

Ik zal me even voorstellen.Mijn naam is Eline en ik ben 23jaartjes jong. Wonend in valkenswaard samen met mijn mannetje Jan en Kyra natuurlijk.
Het was even diep graven wanneer voor mij corso is begonnen. En jawel ik ben eruit. Het jaar 2011 ben ik begonnen bij buurtschap Hazenstraat.

Toen was het nog elke avond op mijn brommer vanuit Sterksel naar Valkenswaard, en dan optijd weer naar huis rijden om volgende dag weer naar school te gaan, dat was me toen wat zeg heel wat kilometers gemaakt. Bij buurtschap hazenstraat was ik vooral bezig met kartonnen, plakken, tempexen en aan het eind natuurlijk prikken.

Na het jaar 2013 stopte ik bij hazenstraat om vervolgens bij Dommeldal te beginnen in 2014.
Mijn eerste wagen….. De koeiendans! Bij dommeldal ben ik niet alleen bezig met kartonnen, plakken maar hou ik me ook bezig met de figuratiecommissie en activiteitencommissie. Mede zorgen voor de kleding,schmink en spel voor de figuranten, ook al is dat niet altijd even makkelijk toch blijft het erg leuk! Vooral het eind resultaat wat we dan na die maanden weer neer gezet hebben.! En het totaal plaatje met de figuranten maakt het zeker af.

Ik wens iedereen weer een super gezellige, leuke corso seizoen toe!

En het laatste wat mij dan nog rest is de pen door te geven en die zal de volgende keer gaan naar……. 
Niels Roelofs

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie