Een mooie 3de plaats!!

Na een zeer soepel verlopen prikweekend waarin we mooie bloemen en vooral genoeg bloemen hadden konden we zondag morgen op tijd vertrekken richting Valkenswaard om ons op te stellen. Ondanks dat er slecht weer voorspeld was konden we geen beter weer treffen….

We reden achteraan in de parade en dat betekende dus eerst enorm lang wachten voordat we kunnen gaan rondtrekken met onze prachtige creatie! Maar toen we eenmaal konden gaan ging de stoet ook enorm soepel. We kregen tal van complimenten en er werd wat afgegaapt!!

Ook onze figuratie heeft enorm goed zijn best gedaan en in het juryrapport werd dit ook nog eens benadrukt! Om de wagen heen werd er dan ook flink gelachen als ze weer wat water over zich heen kregen, “per ongeluk” natuurlijk.

Al met al een zeer mooie wagen en een zeer mooie stoet met een prachtige winnaar in Stadsebergen met hun creatie Papier Hier! Wij zijn zelf ook enorm blij met onze mooie 3de prijs en hebben de stijgende lijn weer te pakken! We bedanken alle bouwers, buurtbewoners, sponsors en sympathisanten die ons dit jaar geholpen hebben en hopelijk kunnen we daar volgend jaar weer op rekenen!!

Geef een reactie