De brutale aap krijgt een gezicht

En weer zijn we een week verder en dus weer tijd voor een korte update. Regelmatig plaatsen we ook foto’s op facebook dus volgen kan je ons dus zeker. Deze week hebben we wederom veel werk verzet. Zo is er in 1 week tijd bijna de gehele aap in het karton gezet, zeker de zaterdag is hier enorm geknald om de vormen eindelijk zichtbaar te krijgen.

Bas kartont de poot van de aap

Naast het kartonnen is het overgrote deel van de bouwploeg aan het lassen. Er is ook nog wel wat werk te verrichten maar langzaam aan kan er toch al het nodige worden weggestreept! De pilaren zijn klaar om geplaatst te worden en Rudy en Pim zijn hard op weg om de kop van de aap af te werken zodat deze ook geplaatst kan worden. Avondje plakbanden en de contouren zijn goed zichtbaar.

 

Ondertussen zijn de constructieboys nog volop bezig om alles stevig te krijgen. Zo kan er al afgedaald worden op de trap waar straks de obers overheen gaan lopen :).  De trein krijgt ook langzaam aan zijn vorm en ook die zal spoedig op zijn plek gezet gaan worden zodat we de wagen compleet hebben en het 1 geheel kan worden. nog even en er kan geplakt gaan worden als een malle!

Constructie in de trappen

 

Geef een reactie